big-symbol

Reparatii parbrize

Expertii Euro Parbrize pot repara cu succes ciobituri de sticla pana la dimensiunea unei monezi. Lucrarile dureaza de obicei mai putin de 30 de minute.Daca observati o ciobitura, reparati-o cat mai curand posibil, inainte de a se fisura parbrizul si de a fi nevoit sa-l inlocuiti. Reparati-l urgent si aceasta interventie ieftina ar putea fi tot ce aveti nevoie.In cazul in care nu se mai poate repara, puteti fi sigur de o inlocuire de parbriz de calitate superioara.

Reparatii Zgarieturi Parbriz

In cazul in care parbrizul autovehiculului dumneavoastra este zgariat, chiar daca paguba pare mica, este probabil ca este nevoie sa-l inlocuiti. Ne puteti contacta pentru consultanta de specialitate cu privire la ceea ce trebuie sa faceti daca parbrizul prezinta zgarieturi.Indiferent ce tip de dauna a suferit parbrizul – fie ca este ciobitura, fisura sau zgarietura – este recomandat sa reparati sau inlocuiti parbrizul.Puteti ajuta la prevenirea zgarieturilor prin schimbarea regulata a stergatoarelor de parbriz. Vizitati Euro Parbrize® pentru inlocuirea stergatoarelor de parbriz. Cand va cumparati stergatoare noi, un tehnician expert Euro Parbrize le va instala fara nicio taxa suplimentara.

 

Brasov

0730999299

Bucuresti

0735536999

2004
Infintare Euro Parbrize Brasov
Avand la baza experienta, in acest mediu de afaceri, a proprietarului acestei societati cat si experienta indelungata a echipei care asigura montajul si reparatiile de parbrize
2006
Frima se extinde si in Bucuersti
Dupa scurt timp am realizat un nou punct de lucru, parbrize auto Bucuresti.
2015
In topul firmelor din Romania
A reusit in foarte scurt timp de la aparitia pe piata sa dezvolte un portofoliu de clienti cel putin egal cu portofoliile de clienti ale firmelor ce activeaza in aceasta activitate de mai bine de 15 ani.

Galerie foto