Parbrize Alfa Romeo

Compania care este cunoscută astăzi ca Alfa Romeo, a fost înființată de către Cavaliere Ugo Stella

Vezi modele →

Parbrize Audi

Istoria Audi este una dintre cele mai colorate povești din istoria automobilelor în general. Emblema Audi cu cele …

Vezi modele →

Parbrize BMW

Povestea a început cu aproape trei sferturi de veac în urmă, în 1916, nu cu mașini sau motociclete, ci cu motoare de avioane.

Vezi modele →

Parbrize CHRYSLER

În anul 1924 New York-ul a fost martorul apariției automobilului ce avea să devină strămoșul generațiilor următoare de mașini Chrysler.

Vezi modele →

Parbrize Chevrolet

Chevrolet cunoscut și drept Chevy este o marcă de automobile produse de concernul GM. Este marca cea mai vândută și mai cunoscută din concern.

Vezi modele →

Parbrize CITROEN

În 1934, Citroën a prezentat primul lor autoturism cu tracțiune față şi a început o revoluţie în producţia auto.

Vezi modele →

Parbrize Dacia

Pentru a se produce o gamă de mașini în serie, s-a hotărât să se lucreze sub o licență, astfel firmele …

Vezi modele →

Parbrize DAEWOO

În 1972 GM a inițiat o investiție comună cu producătorul corean de mașini Shinjin Motor Co., iar …

Vezi modele →

Parbrize DAIHATSU

DAIHATSU a fost format în 1951 ca succesor al organizaţiei Hatsudoki. Prin anii 1960 a început exportul de autoturisme pentru Europa.

Vezi modele →

Parbrize Dodge

1900 – John si Horace Dodge renunță la construcția de biciclete și se orientează spre industria constructoare de mașini.

Vezi modele →

Parbrize Fiat

FIAT, care este un acronim de patru litere pentru Fabbrica Italiana di Automobili Torino, este cel mai important grup financiar și industrial al Italiei.

Vezi modele →

Parbrize Ford

Câteva ateliere produceau automobile și înainte de 1900, însa americanul Henry Ford a ajutat popularizarea ideii …

Vezi modele →

Parbrize Honda

Honda Motor Company, Limited, pe scurt Honda este o corporație multinațională cu sediul în Japonia.

Vezi modele →

Parbrize Hyundai

Hyundai Motor Company este un fabricant de automobile din Coreea de Sud. Fondat în 1967, Hyundai este cel mai mare producător …

Vezi modele →

Parbrize Jeep

Jeep este o marcă de automobil produs de compania americană Chrysler. Este cea mai veche marcă …

Vezi modele →

Parbrize Kia

parbrize-kia-judetul-brasov

Kia Motors Company este un fabricant de mașini din Coreea de Sud. Fondat în 1944, Kia este cel mai vechi producător corean de mașini.

Vezi modele →

Parbrize Lada

parbrize-reparatie-lada

Lada este marcă a AvtoVAZ un constructor rus de automobile din Toliatti, Regiunea Samara. Toate vehiculele comercializate în prezent de AvtoVAZ sunt sub marca Lada.

Vezi modele →

Parbrize Lancia

parbrize-lancia-bv

Lancia Automobiles S.p.A. este un constructor de automobile italian. Compania a fost fondată în 1906 de Vincenzo Lancia, devenind parte a Grupului Fiat în 1969.

Vezi modele →

Parbrize Mazda

parbrize-mazda-3

Corporația Mazda Motor este un producător japonez de automobile, cu sediul în Hiroshima, Japonia.

Vezi modele →

Parbrize Mercedes

parbrize-mercedes-bucuresti

Mercedes-Benz (adeseori scurtat ca Mercedes) este o marcă germană consacrată de automobile, autobuze, camioane și auto trenuri rutiere și care este proprietatea companiei pe acțiuni DaimlerChrysler AG.

Vezi modele →

Parbrize Mitsubishi

parbrize-mitsubishi

Grupul Mitsubishi este un conglomerat de companii autonome multinaționale japoneze, care împărtășesc brandul și moștenirea Mitsubishi.

Vezi modele →

Parbrize Nissan

parbrize-nissan-logo

Nissan este o companie japoneză producătoare de automobile, înființată în anul 1933. În anul 1999, companiile Renault și Nissan au format o alianță, compania rezultată având numele de Renault-Nissan.

Vezi modele →

Parbrize Opel

parbrize-opel-brasov

Opel este o companie producătoare de automobile din Germania, fondată în anul 1862 de către Adam Opel. Inițial compania producea mașini de cusut, iar din 1886 a început să producă biciclete.

Vezi modele →

Parbrize Peugeot

parbrize-peugeto

Stabilită în sudul Franței înca din secolul al 15-lea, familia Peugeot deținea mari întinderi de pământ, pe care în veacul al 18-lea a ridicat mori de vânt …

Vezi modele →

Parbrize Porsche

parbrize-porsche

Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG sau Porsche Holding SE, cunoscut de obicei la Porsche AG, sau doar Porsche, este o firmă germană constructoare de automobile sport.

Vezi modele →

Parbrize Rover

inport-parbrize-rover

Compania a fost fondată în 1878 ca Starley & Sutton Co. în Coventry, Anglia, iar între 1904 și 1967 (când a fost cumpărată de Leyland Motor Corporation) …

Vezi modele →

Parbrize Renault

parbrize-renault-brasov

Renault S.A. este un producător francez de autovehicule. Compania este cunoscută pentru designul revoluționar, pentru numeroasele progrese tehnologice …

Vezi modele →

Parbrize Saab

parbrize-saab

SAAB, Saab, – Acronim pentru: Svenska Aeroplan Aktie Bolaget – este o firmă suedeză fondată în 1937, care a produs autoturisme, camioane și avioane.

Vezi modele →

Parbrize Seat

parbrize-seat-sacele

SEAT (Sociedad Española de Automóviles de Turismo) este un constructor spaniol de automobile, înființat în 1950 cu sprijinul Fiat, aflat în prezent în portofoliul grupului Volkswagen.

Vezi modele →

Parbrize Skoda

parbrize-skoda-welt-auto

Škoda, este un producător ceh de automobile, ca vechime unul din primii 4 din lume. Din 1991 aparține concernului Volkswagen Group.

Vezi modele →

Parbrize Smart

parbriez-smar

Smart este un producător german de autoturisme de clasă mică și aparține Daimler AG. Smart se fabrică în Hambach,Franța și Böblingen, Germania.

Vezi modele →

Parbrize SsangYong

parbrize-sng-yong

SsangYong Motor Company este cel mai vechi producător auto din Corea de Sud, care pe parcursul celor aproape 60 de ani de existență a construit la început …

Vezi modele →

Parbrize Subaru

parbrize-subaru-brasov-reprezentanta

Subaru este o divizie a concernului japonez în industria transporturilor Fuji Heavy Industries Co., Ltd.. Subaru este cunoscut în special pentru că folosește motoare cu …

Vezi modele →

Parbrize Suzuki

parbrize-suzuki

Suzuki Motor Corporation este o companie multinațională japoneză, care are veniturile sigure din fabricarea de automobile și motociclete.

Vezi modele →

Parbrize Toyota

centrul-de-parbrize-brasov

Toyota Motor Corporation este o companie multinațională care produce automobile, camioane, autobuze și roboți, cu sediul principal în orașul Toyota, Japonia.

Vezi modele →

Parbrize Volkswagen

parbrize-volswagen-brasov

Volkswagen este o companie constructoare de autoturisme și SUV-uri din Wolfsburg, Germania. Compania VW are deviza „Aus Liebe zum Automobil” („Din dragoste pentru automobil”).

Vezi modele →

Parbrize Volvo

parbrize-volvo-brasov

Volvo Cars sau Volvo Personvagnar AB, este o companie producătoare de mașini din Suedia fondată pe 14 Aprilie 1927 când prima mașină, poreclită “Jakob” …

Vezi modele →

Pentru o oferta personalizata completeaza formularul de mai jos

Cerere pret

Nume(required)

Email (required)

Telefon (required)

Localitatea

Mesaj