Parbrize Iveco

parbrize-camion-iveco

Iveco este o companie producătoare de vehicule comerciale din Italia, cu sediul la Torino. Iveco este filială a grupului italian Fiat și produce anual aproximativ 200.000 de vehicule comerciale și jumătate de milion de motoare diesel.

Vezi modele →

Parbrize Daf

parbrize-camion-brasov-daf

În aprilie 1928 fondatorul DAF, Hub van Doorne, și-a deschis o mică afacere cu profil tehnic, „Hub van Doorne, Machinefabriek en Reparatie-inrichting”. În colaborare cu fratele său Wim …

Vezi modele →

Parbrize Man

parbrize-camion-man-brasov

MAN SE (Maschinenfabrik Augsburg-Nürnberg SE) este o companie germană care produce autobuze și camioane, precum și componente pentru diverse industrii din Europa, cu sediul în München.

Vezi modele →

Parbrize Mercedes

parbrize-mercedes-bucuresti

Mercedes-Benz (adeseori scurtat ca Mercedes) este o marcă germană consacrată de automobile, autobuze, camioane și auto trenuri rutiere și care este proprietatea companiei pe acțiuni DaimlerChrysler AG.

Vezi modele →

Parbrize Nissan

parbrize-nissan-logo

Nissan este o companie japoneză producătoare de automobile, înființată în anul 1933. În anul 1999, companiile Renault și Nissan au format o alianță, compania rezultată având numele de Renault-Nissan.

Vezi modele →

Parbrize Renault

parbrize-renault-brasov

Renault S.A. este un producător francez de autovehicule. Compania este cunoscută pentru designul revoluționar, pentru numeroasele progrese tehnologice …

Vezi modele →

Parbrize Scania

Totul a început în 1891 cu fondarea unei fabrici în Södertälje pentru producerea de vagoane de cale ferată. Curând după aceasta, compania a început să dezvolte şi să producă automobile şi camioane.

Vezi modele →

Parbrize Volvo

parbrize-volvo-brasov

Volvo Cars sau Volvo Personvagnar AB, este o companie producătoare de mașini din Suedia fondată pe 14 Aprilie 1927 când prima mașină, poreclită “Jakob”…

Vezi modele →

Pentru o oferta personalizata completeaza formularul de mai jos

 

Cerere pret

Nume(required)

Email (required)

Telefon (required)

Localitatea

Mesaj