Parbrize BMC

parbrize-autobuz-bmc

BMC Sanayi ve Ticaret A.S. este una dintre cele mai mari fabrici de autovehicule comerciale din Turcia. Înfiinţată în 1964, compania fabrică camioane, vehicule comerciale uşoare, autobuze şi motoare Diesel.

Vezi modele →

Parbrize Bova

parbrize-autobuz-bova

Bova Grupul VDL este un producător olandez de autocare creat de antreprenorul Jacob Bots în 1878. În 1878, Jacob Bots începe un negoț cu cherestea in Valkenswaard. Fiul său introduce numele de Bova , derivat din Bots Valkenswaard în 1910.

Vezi modele →

Parbrize Drogmoller

parbrize-autobuz-drogmoller

Drögmöller (Drögmöller-Karosserien GmbH & Co. KG) a fost un producător de autocare cu motor cu sediul în Heilbronn, Germania, cunoscut pentru producția de vagoane de turism, care funcționa între 1920 și 2005. Firma a fost înființată în iulie de 1920, de Gotthard Drögmöller din Mecklenburg.

Vezi modele →

Parbrize Higer

parbrize-autobuz-higer

Higer Bus Company Limited, cunoscut și sub numele de HIGER BUS, a fost stabilit la sfârșitul anului 1998. HIGER este principalul exportator de autobuze și autocare al Chinei, al căror unitati sunt disponibile in mai mult de 100 de țări.

Vezi modele →

Parbrize Ikarus

parbrize-autobuz-ikarus

Ikarus este un producător de autobuze cu sediul în Budapesta, Ungaria. Ea a fost fondată în anul 1895 ca Uhri Imre Kovács- és Kocsigyártó Üzeme dar devenind Ikarus după fuziunea cu producătorul de avioane Ikarus Gép és Fémgyár Rt. pe 23 februarie 1949.

Vezi modele →

Parbrize Irisbus

parbrize-autobuz-irisbus

Iveco Bus (fosta Irisbus) este un producător de autobuze italian, cu sediul în Lyon, care aparține grupului industrial CNH Global prin intermediul filialei sale Iveco, cu sediul în Torino (Italia). Iveco-bus este acum doar o divizie de brand al IVECO.

Vezi modele →

Parbrize Irizar

parbrize-autobuz-irizar

Irizar Group creat în 1889, este un constructor spaniol care fabrică caroseriile autocarelor de lux. Acesta este situat în Ormaiztegi în Țara Bascilor, Spania. Acesta este lider de piata al constructilor de caroserii de autocare în Spania , și pe locul al doilea în Europa.

Vezi modele →

Parbrize Isuzu

parbrize-autobuz-isuzu

Isuzu Motors Ltd. este companie Japoneză cu sediul în Tokyo și se ocupă cu producerea, comercializarea și vânzarea de vehicule comerciale Isuzu și motoare diesel. Compania a fost fondată în 1916 de către producătorul de ulei și benzină, Tokyo Gas Company.

Vezi modele →

Parbrize King Long

parbrize-autobuz-king-long

King Long este o fabrică de autobuze în Xiamen, Fujian provincie, Republica Populară Chineză. Ea a fost fondată în decembrie 1988. În principal se ocupă cu dezvoltarea, producerea și comercializarea de autocare mari și mijlocii și utilitare ușoare.

Vezi modele →

Parbrize autocar MAN

parbrize-camion-man-brasov

MAN SE (Maschinenfabrik Augsburg-Nürnberg SE) este o companie germană care produce autobuze și camioane, precum și componente pentru diverse industrii din Europa, cu sediul în München.

Vezi modele →

Parbrize autocar Mercedes

parbrize-mercedes-bucuresti

Mercedes-Benz (adeseori scurtat ca Mercedes) este o marcă germană consacrată de automobile, autobuze, camioane și auto trenuri rutiere și care este proprietatea companiei pe acțiuni DaimlerChrysler AG.

Vezi modele →

Parbrize Neoplan

parbrize-autobuz-neoplan

NEOPLAN autobuz GmbH este o companie germană de automobile care produce autobuze, troleibuze și autocare. NEOPLAN este acum o filială a lui MAN SE. Compania a fost fondată de către Gottlob Auwärter în Stuttgart în 1935, și fabrica caroserie pentru autobuze și șasiuri de camioane.

Vezi modele →

Parbrize Noge

parbrize-autobuz-noge

Nogebus este o fabrică de autocare din Spania care construiește caroserii de autobuze și autocare pentru diverse șasiuri. Produsele lor sunt vândute în toată Europa de Vest. Compania, numită inițial Noge, a dat faliment în ianuarie 2013. Cu toate acestea, mai târziu în acel an a fost achiziționată de Sartruck, și și-a reluat activitățile sale.

Vezi modele →

Parbrize Otokar

parbrize-autobuz-otokar

Otokar, este o fabrică multinațională turcă de autobuze și vehicule militare cu sediul în Sakarya, Turcia și o filială a Koç Holding. Otokar a început activitatea în 1963 ca prima companie de producție din Turcia de autobuze interurbane sub licența Magirus Deutz din Istanbul.

Vezi modele →

Parbrize Setra

parbrize-autobuz-setra

Setra este o divizie de autobuze germane de EvoBus GmbH, ea însăși o filială deținută în totalitate de Daimler AG.

Vezi modele →

Parbrize Sunsundegui

parbrize-autobux-sunsungdengui

Sunsundegui este o fabrică care proiecteză și fabrică autobuze și autocare.

Vezi modele →

Parbrize Temsa

parbrize-autobuz-temsa

TEMSA Global este un producător de autocare, autobuze și camioane ușoare, situat în Adana, Turcia. Compania este parte a grupului Sabanci, un conglomerat industrial și comercial turcesc mare. TEMSA Global a fost fondat în 1968 de Sabancı Holding.

Vezi modele →

Parbrize Van Hool

parbrize-autbuz-vanholl

Van Hool NV este o fabrică deținută de o familie belgiană care produce caroserii, autobuze, autocare, troleibuze și remorci. Compania a fost fondată în 1947 de către Bernard van Hool în Koningshooikt, aproape de Lier, Belgia.

Vezi modele →

Parbrize autocar Volvo

parbrize-volvo-brasov

Volvo Cars sau Volvo Personvagnar AB, este o companie producătoare de mașini din Suedia fondată pe 14 Aprilie 1927 când prima mașină, poreclită “Jakob”, a părăsit porțile fabricii din Götteborg, Suedia.

Vezi modele →

Parbrize Yutong

yutong

Yutong este un conglomerat cu sediul în Zhengzhou, provincia Henan, China care sa concentrat pe fabricarea de autobuze ca activitatea de bază, mașini pentru construcții și imobiliare ca strategice de afaceri, acordând în același timp o atenție la alte portofolii de investiții. Compania a fost fondată în 1963 cu denumirea de Zhengzhou Yutong Group Co., Ltd.

Vezi modele →

Pentru o oferta personalizata completeaza formularul de mai jos

 

Cerere pret

Nume(required)

Email (required)

Telefon (required)

Localitatea

Mesaj