Parbrize CITROEN

parbrize-citroen

În 1934, Citroën a prezentat primul lor autoturism cu tractiune fata şi a început o revoluţie în producţia auto.

Vezi modele →

Parbrize Fiat

FIAT, care este un acronim de patru litere pentru Fabbrica Italiana di Automobili Torino, este cel mai important grup financiar și industrial al Italiei.

Vezi modele →

Parbrize Ford

Câteva ateliere produceau automobile și înainte de 1900, însă americanul Henry Ford a ajutat popularizarea ideii …

Vezi modele →

Parbrize Hyundai

Hyundai Motor Company este un fabricant de automobile din Coreea de Sud. Fondat în 1967, Hyundai este cel mai mare producător …

Vezi modele →

Parbrize Iveco

Iveco este o companie producătoare de vehicule comerciale din Italia, cu sediul la Torino. Iveco este filială a grupului italian Fiat.

Vezi modele →

Parbrize Kia

Kia Motors Company este un fabricant de mașini din Coreea de Sud. Fondat în 1944, Kia este cel mai vechi producător corean de mașini.

Vezi modele →

Parbrize Mazda

parbrize-hyundai

Corporația Mazda Motor este un producător japonez de automobile, cu sediul în Hiroshima, Japonia.

Vezi modele →

Parbrize Mercedes

Mercedes-Benz (adeseori scurtat ca Mercedes) este o marcă germană consacrată de automobile, autobuze, camioane și auto trenuri rutiere.

Vezi modele →

Parbrize Mitsubishi

Grupul Mitsubishi este un conglomerat de companii autonome multinaționale japoneze, care împărtășesc brandul și moștenirea Mitsubishi.

Vezi modele →

Parbrize Peugeot

Stabilită în sudul Franșei încă din secolul al 15-lea, familia Peugeot deținea mari întinderi de pământ, pe care în veacul al 18-lea a ridicat mori de vânt …

Vezi modele →

Parbrize Renault

Renault S.A. este un producător francez de autovehicule. Compania este cunoscută pentru designul revoluționar, pentru numeroasele progrese tehnologice …

Vezi modele →

Parbrize Toyota

Toyota Motor Corporation este o companie multinațională care produce automobile, camioane, autobuze și roboți, cu sediul principal în orașul Toyota, Japonia.

Vezi modele →

Parbrize Volkswagen

Volkswagen este o companie constructoare de autoturisme și SUV-uri din Wolfsburg, Germania. Compania VW are deviza „Aus Liebe zum Automobil” („Din dragoste pentru automobil”).

Vezi modele →

Pentru o oferta personalizata completeaza formularul de mai jos

 

Cerere pret

Nume(required)

Email (required)

Telefon (required)

Localitatea

Mesaj