big-symbol

Despre noi

EXPERIENTA. EURO PARBRIZE Brasov a luat nastere in 2004 avand la baza experienta indelungata de 11 ani, in acest mediu de afaceri, a proprietarului acestei societati, cat si cea a echipei care asigura montajul si reparatiile de parbrize. Dupa scurt timp, firma se extinde si in Bucuresti.

Tinand cont de tendintele pietei si de nevoile reale ale consumatorilor acestor tipuri de servicii, firma noastra a reusit, intr-un timp foarte scurt de la aparitia pe piata, sa dezvolte un portofoliu de clienti importanti.

CALITATE. PROMPTITUDINE. Politica firmei noastre este calitatea produselor si serviciilor, cat si o servire prompta a clientilor nostri. In momentul de fata, firma importa in mod direct de la producatori de renume din aceasta industrie si acopera complet orice paleta de cerinte de parbrize: de la autoturisme, autovehicule de transport marfuri si calatori pana la autoutilitare. Programul nostru este unul flexibil, ceea ce ne permite sa satisfacem orice fel de cerinte de timp si pret. Astfel, acest lucru nu face decat sa imbunatateasca relatiile cu clientii nostrii si sa imbogateasca portofoliul nostru de clienti multumiti.

Brasov

0730999299

Bucuresti

0739920011

2004
Infiintare Euro Parbrize Brasov
Avand la baza experienta, in acest mediu de afaceri, a proprietarului acestei societati cat si experienta indelungata a echipei care asigura montajul si reparatiile de parbrize
2006
Firma se extinde si in Bucuersti
Dupa scurt timp am realizat un nou punct de lucru, parbrize auto Bucuresti.
2015
In topul firmelor din Romania
A reusit in foarte scurt timp de la aparitia pe piata sa dezvolte un portofoliu de clienti cel putin egal cu portofoliile de clienti ale firmelor ce activeaza in aceasta activitate de mai bine de 15 ani.

Galerie foto